My cart

Αρθρογραφία

Γυναικεία ακράτεια: Υπάρχει λύση

Γνωρίζατε ότι 3 στις 10 γυναίκες -ανεξαρτήτου ηλικίας- στη χώρα μας αντιμετωπίζουν κάποια μορφή ακράτειας; Μάλιστα, η ακράτεια από προσπάθεια είναι η πιο συνηθισμένη μορφή ακράτειας στις ενήλικες γυναίκες και προκαλείται μετά από πίεση στην ουροδόχο κύστη που προκαλεί το γέλιο, το φτέρνισμα, ο βήχας, η γυμναστική κλπ.

Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η γυναικεία ακράτεια ούρων αποτελεί σύμπτωμα και συνέπεια των ανατομικών αλλαγών που λαμβάνουν χώρα στο ουροποιητικό σύστημα και τους μυς του πυελικού εδάφους, οι οποίοι εξασθενούν ιδίως έπειτα από χειρουργικές επεμβάσεις, τοκετούς, πρόπτωση των οργάνων της πυέλου, νευρολογικές παθήσεις, παχυσαρκία, ακτινοθεραπεία, φαρμακευτική αγωγή ή και με το πέρασμα των χρόνων.

Συγκεκριμένα, αφορά κυρίως:

  • τις γυναίκες που έχουν γεννήσει πολλά παιδιά
  • τις γυναίκες που είχαν δύσκολη εγκυμοσύνη
  • όσες γυναίκες αντιμετωπίζουν, ανά τακτικά διαστήματα, ουρολοιμώξεις
  • γυναίκες που έχουν περάσει το κατώφλι της εμμηνόπαυσης
  • όσες έχουν άσθμα ή νευρολογικά νοσήματα
  • εκείνες που έχουν υποβληθεί σε υστερεκτομή ή άλλους είδους επεμβάσεις στην κοιλιακή χώρα

Δυστυχώς, ακόμη και σήμερα κάποιες γυναίκες θεωρούν την ακράτεια θέμα ταμπού, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι δεν αναφέρουν το πρόβλημα σε ειδικό ιατρό και σταδιακά αραιώνουν τις κοινωνικές δραστηριότητές τους στερούμενες ακόμη και καθημερινές απολαύσεις, παρότι η επιστήμη έχει πραγματοποιήσει άλματα.

Υπάρχει λύση

Η πλέον σύγχρονη και αναίμακτη λύση που έχει φέρει επανάσταση στο πρόβλημα της ακράτειας από προσπάθεια είναι το UROLON της Allertec. Πρόκειται για ένα καινοτόμο σκεύασμα που παρέχει αποτελεσματικότητα και ασφάλεια και βέβαια αναβαθμίζει άμεσα την ποιότητα ζωής της πάσχουσας. Το UROLON είναι η καλύτερη λύση όταν η γυναίκα βρίσκεται αντιμέτωπη με ακράτεια προσπάθειας, ελαφριάς ή μέτριας μορφής.

Γιατί είναι μοναδικό το UROLON;

The UROLON είναι ένας ενέσιμος και πλήρως βιοαπορροφήσιμος, διογκωτικός παράγοντας, που αποτελεί την πιο ασφαλή θεραπευτική επιλογή σε σχέση με άλλες. Το καινοτόμο αυτό σκεύασμα είναι η πρώτη επιλογή μετά τις ασκήσεις πυελικού εδάφους, οι οποίες ενδείκνυνται ως η πρώτη γραμμή άμυνας απέναντι στην ακράτεια. Στην πράξη το UROLON ανοίγει διέξοδο σε όλες τις γυναίκες για να πάρουν πίσω τη ζωή τους.

Για όλες τις γυναίκες που έχουν εξαντλήσει τις ασκήσεις πυελικού εδάφους και δεν επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν ταινίες ή ακόμη και αν έχουν υποβληθεί στο παρελθόν σε χειρουργείο που δεν απέδωσε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, το UROLON αποτελεί την ιδανική επιλογή. Παράλληλα, το UROLON ενδείκνυται και για τις γυναίκες που επιθυμούν να τεκνοποιήσουν και αντιμετωπίζουν πρόβλημα ακράτειας.

Το UROLON, με σύνθεση 30% πολυκαπρολακτόνη (μικροσφαιρίδια 50μm) και 70% τζελ καρβοξυλμεθυλοκυτταρίνης, λειτουργεί με έναν μοναδικό τρόπο, καθώς δημιουργείται αυξημένη ιστική μάζα του μαλακού ιστού της ουρήθρας αμέσως μετά την έγχυσή του, η οποία απαιτεί μόνο τοπική αναισθησία. Πιο αναλυτικά, η πολυκαπρολακτόνη διεγείρει την κολλαγονογένεση, με τα σωματίδια να αντικαθίστανται σταδιακά από κολλαγόνο και να επιτυγχάνουν τη διόγκωση της ιστικής μάζας και την αύξηση της αντοχής της ουρήθρας στη διαρροή ούρων. Με αυτόν τον τρόπο αποκαθίσταται η περιουρηθρική ιστική απώλεια κολλαγόνου και η λειτουργία του ουρηθρικού σφιγκτήρα επανέρχεται σε φυσιολογική κατάσταση.

Το UROLON είναι το μοναδικό ουρηθρικό εμφύτευμα, που απορροφάται πλήρως και φυσιολογικά και δεν επηρεάζει καμία αγωγή που μπορεί να ακολουθήσει. Ταυτόχρονα, είναι βιοσυμβατό μη αλλεργιογόνο και δεν αφήνει ξένα σώματα. Προσφέρει άμεση ανακούφιση του συμπτώματος της ακράτειας και αποτελέσματα που διαρκούν στον χρόνο.

Με το UROLON καταρρέει το ταμπού που ακούει στο όνομα γυναικεία ακράτεια ούρων από προσπάθεια. Η αποτελεσματική αντιμετώπισή της σπάει τα δεσμά των γυναικών που οδηγούνται εκτός κοινωνικού ιστού λόγω της ακράτειας.

Ρωτήστε το γιατρό σας ή επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη του UROLON και απολαύστε ξανά κάθε στιγμή της ημέρας!