Καλάθι αγορών

ALLERTEC

Φροντίδα στο Σπίτι

H Allertec Hellas μπορεί να προσφέρει ένα πλήρες πακέτο προϊόντων και υπηρεσιών εξατομικευμένο στις ανάγκες των ασθενών που νοσηλεύονται στο σπίτι. Τηρώντας όλα τα τα πρωτόκολλα Covid-19, με υψηλό επαγγελματισμό στοχεύουμε στην ανακούφιση των ασθενών και του οικογενειακού περιβάλλοντος. Ειδικά για τα προϊόντα οξυγονοθεραπείας και αναπνευστικής υποστήριξης είμαστε δίπλα σας 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα.

allertec

Δέσμευσή μας η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών

Η Allertec επικεντρώνεται στη βελτίωση της ζωής των ασθενών που ζουν με αναπνευστικές νόσους και άλλα προβλήματα υγείας όπως:

  • Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια
  • Αλλεργικό Άσθμα
  • Σύνδρομο της Αποφρακτικής Άπνοιας κατά τον Ύπνο
  • Κατακεκλιμένους ασθενείς ή ασθενείς με δυσκολία μετακίνησης
  • Ασθενείς με διαταραχές στο ουροποιητικό σύστημα
  • Ασθενείς με διαταραχές στις αρθρώσεις
  • Ασθενείς με ανάγκη υποστήριξης της διατροφής τους.

 

Είμαστε δίπλα σας με πλήρη σειρά προϊόντων για την άμβλυνση των μικρών ή μεγάλων προκλήσεων της υγείας και των συνθηκών διαβίωσης στο σπίτι, προσφέροντας θεραπευτικές λύσεις, σύμφωνα με τις οδηγίες των γιατρών. Διαθέτουμε συσκευές οξυγονοθεραπείας, αναπνευστικές συσκευές και διαλύματα για τη διευκόλυνση της αναπνοής, νοσοκομειακά κρεβάτια, αεροστρώματα, επιθέματα κατακλίσεων, επιδεσμικά προϊόντα, αναπηρικά αμαξίδια, τραχειοστομίες, προϊόντα για την προστασία του ουροποιητικού, διατροφικά σκευάσματα, καθώς και διάφορα είδη περιποίησης.

Η μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία μας, σε συνδυασμό με την υπευθυνότητα, ακεραιότητα και την τήρηση υψηλών επαγγελματικών προτύπων από όλους τους ανθρώπους μας αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των αξιών και αρχών που καθορίζουν την πορεία της εταιρείας μας.